Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزارت کار و امور اجتماعی در واکنش به گزارش ادار بازرس ويژه  آمریکا در امور بازسازی افغانستان (سیگار) پیرامون افزایش میزان فقر و بیکاری در افغانستان، می‌گوید که منجمد شدن دارایی‌های بانک مرکزی افغانستان در بانک‌های خارجی سبب تشدید مشکلات اقتصادی و افزایش میزان فقر و بیکاری شده است.

وزارت کار و امور اجتماعی با نشر خبرنامه‌ای گفته است که با وجود منجمد شدن دارایی‌های بانک مرکزی از سوی آمریکا، طالبان پروژه ‌های بزرگ را به منظور کاهش تأثیرات فشارهای اقتصادی و همچنین کاهش میزان فقر و بیکاری افتتاح کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزارت کار و امور اجتماعی از افتتاح کار کانال قوش‌تیپه، به قرارداد سپردن کار استخراج برخی از معادن، فراهم‌سازی سهولت‌ها برای عملی شدن پروژه تاپی، تأمین امنیت تاجران و سرمایه‌گذاران و همچنین حمایت از سرمایه‌گذاری‌های داخلی و خارجی در افغانستان به عنوان دستاوردهای طالبان در بخش اقتصادی یاد کرده است.

این وزارت گفته است که با توجه به تأمین امنیت و رویکرد اقتصادمحور طالبان، مردم افغانستان در آینده نزدیک گواه رفع مشکلات اقتصادی، خودکفایی و تقویت بنیه‌های اقتصادی کشور خواهند بود.

این در حالی است که اداره بازرس ويژه آمریکا در مورد بازسازی افغانستان، در تازه ‌ترین گزارش خود گفته است که در سال ۲۰۲۲ میزان فقر و بیکاری در افغانستان افزایش یافته است. در این گزارش آمده است که پس از سقوط حکومت پیشین، بین ۷۰۰ تا ۹۰۰ هزار نفر در افغانستان وظایف خود را از دست داده اند. اما مسؤلان در طالبان هرچند گزارش سیگار در مورد میزان بیکاری در افغانستان را دور از واقعیت می‌داند، اما می‌گویند که مشکلات موجود اقتصادی از پیامدهای منجمد شدن دارایی‌های مردم افغانستان در بانک‌های خارجی است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: طالبان سیگار فقر وزارت کار و امور اجتماعی میزان فقر و بیکاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۷۰۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر نفت با وزیر تعاون، کار و رفاه‌ اجتماعی دیدار کرد/ مرتضوی: وزرات نفت بخش قابل توجهی از عقب‌ماندگی اقتصادی کشور را رفع کرد 

وزیر نفت با هدف افزایش همکاری در حوزه‌های مشترک کاری با وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در محل وزارتخانه نفت دیدار کرد.

به گزارش خبرنگار شانا، جواد اوجی، وزیر نفت و سید صولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بعدازظهر امروز (سه‌شنبه، ۱۸ اردیبهشت) برای بررسی حوزه‌های مشترک و رفع چالش‌ها و مشکلات بین دو وزارتخانه، دیدار و گفت‌وگو کردند.

همکاری دوجانبه درباره سرمایه‌گذاری شرکت‌های زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به‌منظور توسعه میدان‌های نفتی و گازی، پایداری و استمرار تأمین خوراک، تکمیل زنجیره ارزش، تعیین و تکلیف مطالبات بین دو وزارتخانه و حل چالش‌ها و مشکلات مواردی بود که در این دیدار بررسی شد.

معاونان دو وزیر در این دیدار به بیان نقطه نظرات خود درباره چالش‌ها و فرصت‌های همکاری دوجانبه دو وزارتخانه به بیان دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود پرداختند.

وزیر نفت در این دیدار با اشاره به جزئیات سرمایه‌گذاری مورد نیاز برای اجرای طرح‌ها، گفت: پروژه‌های متعددی برای اجرا در بخش بالادستی و پایین‌دستی در صنعت نفت مدنظر است.

سیدصولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این دیدار با قدردانی از وزارت نفت و نقش فعال آن در بهبود شرایط اقتصادی و افزایش تولید ناخالص داخلی، گفت: وزارت نفت توانست بخشی قابل توجهی از عقب‌ماندگی اقتصادی کشور را رفع کند و صادرات نفت را از ۵۰۰ هزار بشکه در روز به حدود ۱.۵ میلیون بشکه برساند.

وی به انجام مسئولیت‌های اجتماعی در صنعت نفت اشاره کرد و افزود: اگر صنعت نفت در این طرح‌ها و پروژه‌ها ورود نکند، بسیاری از مصوبه‌های کشور در این زمینه اجرایی نخواهد شد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: ورزارت نفت در تامین اعتبارات مورد نیاز برای اجرای طرح فجرانه کالابرگ نقش مهمی داشته است.

به گزارش شانا، در جریان خصوصی‌سازی شرکت‌های پتروشیمی و پالایشی در دهه ۸۰ شمسی، بخشی از این شرکت‌ها به شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) واگذار شد. با توجه به این موضوع، همکاری بین وزارت نفت و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیش از گذشته شد.

دیگر خبرها

  • این سرطان علائم اولیه ندارد، غربالگری را جدی بگیرید
  • مقایسه جالب میزان هوش حیوانات مختلف با انسان
  • معین وزارت اقتصاد طالبان: در دوران جمهوریت «فساد» به فرهنگ تبدیل شده بود/ به عنوان فردی «شیعه» با صلاحیت کامل در ساختار امارت اسلامی مشغول هستم
  • وزیر نفت با وزیر تعاون، کار و رفاه‌ اجتماعی دیدار کرد/ مرتضوی: وزرات نفت بخش قابل توجهی از عقب‌ماندگی اقتصادی کشور را رفع کرد 
  • رسانه عبری: آمار نشان می‌دهد اسرائیل همه چیز را می‌بازد
  • روسیه در واکنش به تهدید انگلیس، حمله به تاسیسات این کشور را حق خود دانست
  • گزارش دیوان محاسبات از ترک فعل سازمان تامین اجتماعی
  • اجرای همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری از خردادماه
  • ادامه واکنش‌ها به یک گزارش بی نامه و نشان از BBC + فیلم
  • سیگار کشیدن چگونه به قلب آسیب وارد می‌کند؟