Web Analytics Made Easy - Statcounter

مولوی مخدوم عبدالسلام سعادت، معین امور کار وزارت کار و امور اجتماعی با مارگرید سرپرست و مسئول پروژه معیارهای جهانی سازمان بین‌‌المللی کار در افغانستان دیدار کرد.

وزارت کار و امور اجتماعی امروز با نشر خبرنامه‌ای گفته است که در این دیدار دو طرف در رابطه به برنامه کار شایسته، معیارهای جهانی کار، کنوانسیون‌های جهانی و گفتمان سه‌جانبه کارگر، کار فرما و دولت بحث و تبادل نظر کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این دیدار مارگرید ضمن شریک کردن دست‌آوردها و فعالیت‌های آن نهاد با معین امور کار، برای بهبود و پیشرفت کار در بخش‌های یادشده، خواستار همکاری وزارت کار و امور اجتماعی شده است.

در همین‌حال، مولوی مخدوم عبدالسلام سعادت، کمک‌های بشر دوستانه، کاریابی و کاهش فقر را از بهترین خدمات و کمک‌های بشری در جهان دانسته،‌ گفته است که جامعه جهانی باید به جای کمک‌های بشر دوستانه به مردم افغانستان، بیش‌تر در عرصه پروژه‌های کاریابی و کارآفرینی همکاری نمایند. زیرا به گفته مولوی مخدوم عبدالسلام سعادت؛ کمک‌های بشر دوستانه گذرا و موقتی بوده و نمی‌تواند درد افغانستان را درمان کند.

مولوی مخدوم عبدالسلام سعادت گفته است که باید در تمویل پروژه‌ها با شهروندان افغانستان همکاری صورت گیرد تا برای مردم زمینه کار فراهم و به مشکل بی‌کاری یک راه حل دایمی دریافت شود.

از سویی هم، معین امور کار وزارت کار و امور اجتماعی از مسئولان سازمان بین‌المللی کار خواسته است که به عنوان یک نهاد مسئول جهانی با کشورهای عضو این سازمان در مورد مشکلات کاری مردم افغانستان صحبت کند، نیازمندی‌های مردم را با کشورهای عضو شریک و درخواست همکاری نماید.

در پایان این دیدار، معین امور کار به مسئولان سازمان بین‌المللی کار در افغانستان اطمینان داده است که وزارت کار و امور اجتماعی در بخش‌های کاری مربوط، با آنان هماهنگی و همکاری خواهد کرد و نیز خواهان همکاری بیشتر و بهتر از سوی این نهاد شده است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت کار و امور اجتماعی سازمان ملل طالبان وزارت کار و امور اجتماعی معین امور کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۵۶۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیل در مرزها به افزایش صادرات به افغانستان منجر می‌شود

نماینده ویژه رئیس جمهور در امور افغانستان گفت: روان‌سازی و ساماندهی در مرزهای مشترک با افغانستان می‌تواند به توسعه روابط تجاری دو کشور منجر شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، حسن کاظمی قمی شب گذشته در حاشیه نشست مشترک با استاندار خراسان رضوی، معاونین استانداران خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان و دیگر بازیگران مرز که در محل استانداری برگزار شد، گفت: پیگیری روند فعالیت‌هایی که در حوزه روان‌سازی و تسهیل در مرزهای مشترک با افغانستان صورت می‌گیرد، می‌تواند به توسعه روابط تجاری دو کشور منجر شود.

نماینده ویژه رئیس جمهور در امور افغانستان ادامه داد: این نشست‌ها با توجه به اینکه در استان‌های همجوار با مرز افغانستان برگزار می‌شود، به همکاری‌های بین‌استانی کمک می‌کند‌ و هر چقدر این همکاری‌ها افزایش یابد، قاچاق مواد مخدر کاهش، اشتغالزایی و تثبیت مرزنشینان افزایش پیدا خواهد کرد.

وی گفت: اتخاذ رویه‌های یکسان در مرزها روند مثبتی را طی می‌کند و باعث می‌شود همه دستگاه‌هایی که در مرز هستند در یک چهارچوب هم‌افزا و هماهنگ باشند.

کاظمی قمی عنوان کرد: با توجه به همدلی خوبی که بین دستگاه‌های بازیگر مرز به‌وجود آمده و زمینه‌هایی که فراهم شده، فضای خوبی در توسعه همکاری‌های اقتصادی و تجاری و سرمایه‌گذاری ایجاد شده است.

همکاری‌های اقتصادی ایران و افغانستان با تقویت زیرساخت‌های شرق کشور

استاندار خراسان رضوی نیز در نشست مشترک با نماینده ویژه رئیس جمهور در امور افغانستان، معاونین استانداران خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان و جمعی از بازیگران مرز، ضمن بیان اینکه تقویت زیرساخت‌های شرق کشور در ریل و جاده حتما در ارتباط ما با افغانستان موثر خواهد بود، گفت: اگر زیرساخت‌های شرق کشور را بتوانیم در دستور کار مشترک بگذاریم، سبب افزایش همکاری‌ها خواهد شد. 

یعقوبعلی نظری افزود: اگر بتوانیم عقبه ترانزیت در شرق کشور و استان‌های خراسان رضوی، جنوبی و سیستان و بلوچستان درست بکنیم، در تعامل ما بین و در تنظیم نقش‌ها تاثیر خواهد داشت و بسیار کیفیت خواهد بخشید.

استاندار خراسان رضوی بیان کرد: این استان می‌تواند به دلایل مختلف از جمله ظرفیت تولید بالا، به عنوان پیشانی اجرای سیاست‌های کشور در مورد افغانستان در نظر گرفته شود.

نظری افزود: تلاش ما در طول عمر دولت در استان این بوده است که در وهله اول هماهنگی‌های لازم بین ایران و افغانستان در مرز دوغارون به‌وجود بیاید.

استاندار خراسان رضوی گفت: در سالم‌سازی‌ها، ارتقای شرایط کیفی و کمیت‌ها، تغییرات خوبی اتفاق افتاده، بنابراین مسائل رو به پیشرفت است که همینطور هم ادامه خواهد داشت.

به گزارش تسنیم، در این نشست که با حضور حسن کاظمی قمی؛ نماینده ویژه رئیس جمهور در امور افغانستان برگزار شد، از فرماندار شهرستان تایباد به دلیل تسهیل در افزایش تردد ناوگان حمل و نقل تقدیر شد.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • گسترش حجاب در جامعه نیازمند همکاری دیگر نهادها است
  • جمهوری اسلامی دختران و زنان را محور خانواده و دارای نقش موثر اجتماعی می‌داند
  • تسهیل در مرزها به افزایش صادرات به افغانستان منجر می‌شود
  • برخورد قاطع با متصرفان اراضی ملی در شهرستان دهلران
  • وزیر نفت با وزیر تعاون، کار و رفاه‌ اجتماعی دیدار کرد/ مرتضوی: وزرات نفت بخش قابل توجهی از عقب‌ماندگی اقتصادی کشور را رفع کرد 
  • لبنان خواستار اقدام فوری جامعه جهانی برای جلوگیری از حمله به رفح شد
  • تأکید سازمان همکاری اسلامی بر حق تحصیل دختران در افغانستان
  • کمک جامعه بین‌المللی به بخش صحت افغانستان
  • طالبان خواستار واگذاری جایگاه افغانستان در بهداشت جهانی شد
  • تعامل سازمان همکاری اسلامی با طالبان